duminică, 14 iunie 2015

Elevii Eco-Școlii Gimnaziale ,,Matei Gr. Vlădeanu" Candești-Vale, premianți la nivel județean!

Joi, 11 iunie 2015, elevii Eco-Școlii gimnaziale ,,Matei Gr. Vlădeanu" Cândești-Vale au participat la festivitatea de premiere la disciplinele istorie-geografie-socio-umane, la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița.
Alături de alți elevi pasionați de aceste discipline o parte a elevilor premianți din școala noastră au participat la această festivitate de premiere, au fost felicitați de d-na  Inspector școlar general adjunct, profesor dr. Gabriela Istrate și domnul Valentin Stancu-Inspector școlar de specialitate.
Doi dintre elevii școlii noastre au participat la această festivitate și au primit diplomele:
Bran Andrei- care a obținut mențiune la nivel județean atât la concursul Terra Național dar și la concursul interjudețean ,,Terra de la poveste la realitate" și  eleva Comănescu Oana care a ridicat diplomele pentru echipajele participante la  disciplina Cultură civică și care au obținut mențiune la nivel județean . Echipajele au fost formate din elevele Comănescu Oana și Drăghici Georgiana de la clasa aVIII-a și elevele Tolea Laurenția - Drăghici Denisa din clasa a VII-a.
Îi felicit pe acești elevi merituoși! Celor de clasa a VIII-a le spun  succes la evaluarea națională, baftă la admiterea la liceu și multe, multe participări la olimpiade iar celor de clasa aVII-a mult, mult succes și inspirație la viitoarele olimpiade.
Suntem alături de voi, vă susținem în ceea ce faceți și ne dorim să continuați să fiți cei mai buni dintre cei buni!
Prof. Constantinescu Irina, coordonatorul acestor  echipe de elevi și directorul  Eco-școlii gimnaziale Cândești.