duminică, 14 septembrie 2014

MESAJUL DIRECTORULUI

    ADRESAT ELEVILOR CU OCAZIA DESCHIDERII CURSURILOR
ANULUI ŞCOLAR 2014-2015
LA ECO-ȘCOALA GIMNAZIALĂ ,,MATEI GR. VLĂDEANU"
CÂNDEȘTI-VALEDragi elevi,

  
        Fiecare început de an școlar este însoțit de emoții pozitive, noi așteptări, curiozitate și de bucuria revederii!
         Festivitatea de deschidere a anului școlar 2014-2015, va avea loc la ora 8,30 la  Eco - Școala Gimnazială ,, Matei Gr. Vlădeanu ”, la ora 9,30 la Grădinița  cu program normal Cândești-Vale și la ora 10,00 la Grădinița cu program normal Dragodănești.
Vă așteptăm cu speranță, prețuire și bucurie!
       În fiecare an școlar, voi, împreună cu profesorii și părinții începeți o frumoasă călătorie, cea care vă conduce spre cunoaștere și împlinirea voastră ca oameni!
      An de an, reconfirmăm valoarea învățământului cândeștean prin rezultatele foarte bune ale absolvenților noștri, prin participarea la proiecte educaționale care ne-au propulsat printre primele între școlile din județ și prin calitatea pregătirii și dăruirea dascălilor voștri.
     Vom reuși  să rămânem  o școala foarte bună doar împreună, dacă vom fi perseverenți, responsabili, și ne vom implica în tot ce întreprindem.
     Felicit bobocii claselor pregătitoare și a V-a pentru ca au ales școala noastră, le spunem bine ați revenit celor care trec an de an pragul școlii noastre și cred ca această școala este cea care-i reprezintă!
Va aștept cu bucurie si emoția revederii!

Cu mult drag și afecțiune,
Director,

Prof. Irina Constantinescu